Tjejer som oss och det här med att vara privat

Tjejer som oss och det här med att vara privat

Klänning: Viktorya Abraham (skräddarsydd)

Location: Senait Imbayes årliga julmiddag

DAG 2!

Jag har mastered konsten av att vara privatöppen. Låt mig förklara. Jag har aldrig varit en person som klagar eller pratar om det som inte är jätte bra. Hälsosamt. Jag vet! Med det sagt så tänkte jag overshare lite.

Jag växte upp i Hjällbo, en förort i Angered (GBG). Det var där jag lärde mig ALLT! Konsten att lösa varje problem (fråga vem du vill), förmågan att vara väldigt kreativ (i allt), gåvan att hålla hemligheter, mm, mycket mera. Det var kungen själv som lärde mig att köra bil när jag var en baby:) #godbless. If you know, you know. Det var också i Sandspåret/Hjällbo som jag började drömma om vad jag skulle göra när jag blev stor.

Hade faktiskt kunna skriva en bok om just detta ämne, but I wont. Sanningen är att jag helt enkelt vill uppmuntra dig till att följa din dröm. Det är inte jätte lätt men det går. Min resa började för många år sedan men setbacks, livet, rädsla och mycket annat försökte blocka min dröm. Det gäller att dust yourself off och bara köra. Detta är till alla som behöver en extra push idag. Detta är speciellt till alla små tjejer från orten. Vi är samma person. Jag vet! Kom så gör vi detta tillsammans.

Jag har fått jätte mycket stöd av mina föräldrar, syskon, vänner, kvinnor jag inte känner, random folk på gatan som gillat mina kläder och gett mig komplimanger när jag känt mig uppgiven. Just därför känner jag mig skyldig att ge tillbaka detta stöd. Även om det bara är ord så står vi tillsammans i drömlandet. Jag tror min push kom i form av dödshot från min lillebror. Han är charmig på det sättet.

PROGRESS REPORT

Idag har jag bokstavligen stirrat mig blind på tyger. Ibland så kan jag stirra så hårt att jag glömmer vad det egentligen är jag håller på med. Jag tror det kommer från att verkligen vilja att slutresultatet ska bli bra. Desperation helt enkelt. Jag kan gå igenom utförandet av en klänning i huvudet 10 gånger innan jag ens sätter igång. Jag vill att den som bär mina kläder ska känna sig vacker och nöjd. För mig är det också viktigt att tjejer med kurvor ska kunna ha på sig mina kläder då jag alltid haft väldigt svårt att hitta plagg som passar min figur. Vi hörs imorgon.

Love,

Viktorya 

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?