Prova nått nytt

Prova nått nytt

Väska: Viktorya Abraham

Kavaj: Viktorya Abraham

DAG 4

Jag började ta beställningar i 2010. När jag insåg att jag faktiskt kunde ta betalt för kläderna jag gjorde så såg jag det som ett smart sätt att tjäna extra och behandlade det som pengar att spendera utan riktiga framtidsplaner. När jag var yngre så fick jag till mig att mode var en hobby och inte en karriär/framtid. Det tog ganska lång tid att inse att det faktiskt inte var så.

Ibland så förstår inte folk hur man tänker och vad man vill göra och det är ok. Du har två val, antingen så förklarar du eller så kämpar du vidare och låter dina handlingar få tala för dig.

Sommaren 2019 på en resa till Afrika så gjorde jag en väska åt mig själv. Bara för skojs skull utan avsikt att sälja. Det var mer så att jag kunde ha en accessoar som var “min egen”. Flera veckor senare hemma i Göteborg så fyllde en tjejkompis år och på hennes födelsedagsmiddag sålde jag en väska (som inte än existerade). Jag tvekade då ja visste att jag inte hade något att leverera men min kund som by the way tvångsswishade mig på plats insisterade. Ibland så får man “jobbiga” människor i sin väg som får dig att move forward:) <3 Nu sitter jag och väntar på leverans och har 7 beställningar att leverera.  Allt började med en väska.

 

 

TIPS:

– Våga prova nått nytt.

– Låt dina vänner vara delaktiga (om dom inte är haters, isåfall byt vänner).

– Ha tillit till processen (en av mina favorit personer använder alltid det uttrycket).

Love,

Viktorya

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?