Min lista har en lista

Min lista har en lista

DAG 5

Klänning: Viktorya Abraham

Kavaj: Viktorya Abraham

 

Även under mina lediga dagar så brukade jag sitta och tänka på allt jag behövde göra. I ett försök att sluta stressa så började jag skriva ner allt som behövde hända under en dag och bocka av uppnådda mål.  Jag skriver listor och är helt beroende av dom. Digitala listor, mentala listor, papperslistor, post-its, osv. Eftersom detta kan bli lite rörigt så har jag skrivit ner några av mina favorit organiseringshjälpmedel.

  1. WeekCal – En tydlig veckokalender som visat sig vara jätte viktig för mig, då jag ALDRIG vet vad det är för vecka. Här skriver jag ner möten, barnens aktiviteter, resor och andra större deadlines.
  2. Microsoft To-Do – Den här appen matar verkligen mitt list-skrivar-beroende. Den låter dig också stryka över uppnådda mål och man kan sortera sina listor, t.ex. business eller private.
  3. Notes (iphone) Oldie but goodie. En underskattad men värdefull kompis. Jag har börjat uppskatta den ännu mer på senare dar och uppdateringarna har gjort den så mycket roligare. Jag använder den mest som inköpslista.
  4. Klassisk Almanacka – Jag har alltid älskat papper och penna. I min drömvärld så skriver vi brev till varandra. Därför är jag fortfarande trogen till “the almanacka”. Här skriver jag ner tankar/idéer, läkarbesök för barnen, allt i stort sett som måste hända i livet.

Vad använder ni för organiseringshjälpmedel?

Love,

Viktorya 

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?