Gott Nytt År

Gott Nytt År

Gott Nytt År

Klänning: Viktorya Abraham (skräddarsydd)

Barnet: Mitt eget

DAG 1!

Jag måste dedikera mitt första inlägg (efter 150 år) till vårt kära 2019. Förra året var fullt med viktiga highs och några lows. Ett år fullt med familj och kärlek, gamla vänner, nya vänner och ny-gamla vänner. Ett år då jag verkligen insåg hur stark jag är. Thank God, för utan Gud hade jag varit körd på riktig! 2019 var också mitt “vakna upp” år.  Efter många år av dåligt med sömn/typ ingen sömn så hann sömnbristen ikapp mig och började påverka hälsan. Jag jobbar på hela sova grejen och så mycket mer;) Detta var också året då jag desperat gick efter min dröm, vilket också påverkar sömnbristen, jus sayin’. Jag har haft samma dröm sedan jag var 7 år gammal. Vi kommer att prata mer om det senare.

I slutet av 2019 så fick jag ett uppdrag att göra en klänning av återvunnet material som ska vara klar om några veckor. Jag tänkte dela med mig av mina tankar/stress/ilska/kärlek som är min process när jag skapar. Det låter kanske lite galet, men man måste nog vara lite galen om det ska bli bra. Detta är något som jag hade velat läsa när jag började så jag hoppas att ni tycker att det är intressant.

 Varje år så är jag lika tacksam över mina vänner. Min by. Jag känner mig blessed. Ni vet exakt vilka ni är. Jag hoppas att jag får er att känna er så älskade och behövda som ni får mig att känna mig.

Jag och min bror fick ett jätte fint och super on point mail av vår syster till nyår. Det fick mig verkligen att komma ihåg hur vackert det är att skriva (se nedan). Mer av det i 2020.

2020!

Detta är året då vi tillsammans kommer att briljera.

Jag är redo.

Love,

Viktorya

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Ilvana
    2 January, 2020 / 05:56

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?