Friskt vågat, hälften vunnet

Friskt vågat, hälften vunnet

DAG 3

Alla behöver en Robel i sitt liv. För ca 100 år sedan (tur att jag inte är den som överdriver) så berättade jag för Robanash vad jag ville göra i framtiden…mitt brand, min dröm, produkter, visioner, tyger osv, osv, osv. Jag kan ha tjatat hål i hans hjärna vid flera tillfällen. Många gånger så pratade vi i timmar om hur jag skulle börja. Det där med att börja har visat sig vara det allra svåraste. Robels specialitet är att skrämmas med logik, sånt som biter på mig helt enkelt. Han har varit en stor del i vad som fått mig att göra det annorlunda den här gången. Robels stöd har varit allt från att köpa flygbiljetter, tyger, ta bilder, bolla med idéer, smsa mig så fort jag spenderar pengar:) och i stort sett släpa upp mig när jag varit låg. Robel är min lillebror.

Summan av kardemumman: Omge dig med folk som uppmuntrar och tror på dig. Det ger styrka och betyder mycket.

 

 

PROGRESS REPORT

Nu har jag äntligen börjat med klänningarna. Den ena klänningen är lite speciell då tyget är gammalt H&M tyg som jag fått av H&M Gruppen. Det ska bli intressant att se hur allt passar. Ingenting är säkert tills första provningen men jag tror att det kommer att bli bra.

 

Love,

Viktorya 

 

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?