ELLE FEB 2021

ELLE FEB 2021

Min “Afelba” klänning är med i svenska februari numret av Elle. Amie har på sig den. If you know, you know. Detta är stort för mig och jag hoppas att det är det för dig med. Inte för att du måste vara glad för min skull, fast jag hoppas ändå att du som läser detta inte är en hater. Orka hata!

Jag hoppas att du är glad för din skull. För om en småbarnsmamma med två barn, för få timmar på dygnet, ett heltidsjobb, barnaktiviteter och mycket annat…kan driva ett företag (i stort sett under natten) och få en klänning på Amie Bramme Sey som hon sedan tar på sig i svenska Elle…tänk då på vad du skulle kunna göra. Läs den meningen en gång till.

Så när du bläddrar i februari numret av Elle tänk på mig, på dig, tänk på oss.

 

Love,

Viktorya

 

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?